Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγώνας δρόμου για το κλείσιμο της συμφωνίας με το κουαρτέτο

Αγώνας δρόμου για το κλείσιμο της συμφωνίας με το κουαρτέτο

Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου για το κλείσιμο της τρέχουσας αξιολόγησης και της συμφωνίας επί των έξτρα μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ που έχουν ζητήσει ως εγγύηση οι δανειστές. Όλες οι «καυτές» εκκρεμότητες θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί έως τα ξημερώματα της Μ.Τετάρτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτο Eurogroup την Μ.Πέμπτη.

Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου για το κλείσιμο της τρέχουσας αξιολόγησης και της συμφωνίας επί των έξτρα μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ που έχουν ζητήσει ως εγγύηση οι δανειστές.

Όλες οι «καυτές» εκκρεμότητες θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί έως τα ξημερώματα της Μ.Τετάρτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτο Eurogroup την Μ.Πέμπτη.

O μαραθώνιος των διαβουλεύσεων βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στην κυβέρνηση και το κουαρτέτο. Τη Δευτέρα διήρκησε από τις 13.00 και τελείωσε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ.

Παρών ήταν από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ένω το απόγευμα στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα των κόκκινων δανείων με την παρουσία του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδας.

Σύμφωνα με Το Βήμα, στο ξενοδοχείο για συνάντηση με το κουαρτέτο βρέθηκε και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης είναι η μορφή που θα λάβει το έξτρα πακέτο μέτρων 3,6 δισ. ευρώ.

Η πρώτη συνάντηση ήταν αναγνωριστική όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, «ακουσε ο ένας τον άλλον» λένε χαρακτηριστικά. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται σήμερα, Μ.Τρίτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024