Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κυνηγός της... Χιονάτης ξανά στις αίθουσες

Ο κυνηγός της… Χιονάτης ξανά στις αίθουσες

...

Η πρώτη ταινία, «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», αποτελούσε μία εναλλακτική αφήγηση της ιστορίας της Χιονάτης. Η δεύτερη, «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα» έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον κυνηγό της Χιονάτης (Κρις Χέμσγουερθ), σε μία νέα, παραμυθένια περιπέτεια.

Δείτε στο in.gr αποκλειστικό κλιπ από την ταινία.

Η υπόθεση της ταινίας:

Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ.

Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να δώσει τη μάχη υπέρ του Καλού. Η Ραβένα δεν έχει πει την τελευταία της λέξης.

Στην ταινία εκτός από τη Σαρλίζ Θερόν και τον Κρις Χέμσγουορθ, πρωταγωνιστούν, επίσης, η Τζέσικα Τσαστέιν και η Έμιλι Μπλαντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς το σενάριο έχει γράψει ο Έβαν Σπηλιωτόπουλος (ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία του Ηρακλή του Ντουέιν Τζόνσον), ενώ τη φωτογραφία υπογράφει ο Φαίδων Παπαμιχαήλ.

* Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τις 28 Απριλίου, σε διανομή UIP (και σε 3D).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024