Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προς τη νίκη το κυβερνών κόμμα του Βούτσιτς στις κάλπες της Σερβίας

Προς τη νίκη το κυβερνών κόμμα του Βούτσιτς στις κάλπες της Σερβίας

Προς μεγάλη νίκη και νέα κατάκτηση αυτοδυναμίας φέρεται να οδεύει το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS) του νυν πρωθυπουργού Αλεξάνταρ Βούτσιτς στις κάλπες της Σερβίας. Βάσει των αρχικών προβλέψεων του ινστιτούτου Cesid που βασίζονται σε μικρό δείγμα ψήφων, το SNS συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 56%. Οι Σοσιαλιστές αναμένεται να παραμείνουν δεύτερη δύναμη. Τρίτο το Ριζοσπαστικό Κόμμα του υπερεθνικιστή Βόισλαβ Σέσελι που αθωώθηκε πρόσφατα από τη Χάγη.

Προς μεγάλη νίκη και νέα κατάκτηση αυτοδυναμίας φέρεται οδεύει το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS) του νυν πρωθυπουργού Αλεξάνταρ Βούτσιτς στις κάλπες των πρόωρων βουλευτικών εκλογών που στήθηκαν την Κυριακή στη Σερβία.

Βάσει των αρχικών προβλέψεων του ινστιτούτου Cesid που βασίζονται σε μικρό δείγμα ψήφων, το SNS συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 56%. Το ινστιτούτο επισημαίνει πως πρόκειται για προκαταρκτική προβολή αποτελέσματος και μπορεί να αλλάξει.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPS) του υπουργού εξωτερικών Ίβιτσα Ντάσιτς αναμένεται να παραμείνει δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη με ποσοστό 10,9 ετών βάσει της ίδιας πρόβλεψης.

Τρίτη δύναμη με ποσοστό 7,3% εκτιμάται ότι θα είναι το Σερβικό Ριζοσπαστικό Κόμμα του υπερεθνικιστή Βόισλαβ Σέσελι, ο οποίος απαλλάχθηκε τον περασμένο μήνα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) από τις κατηγορίες για διάπραξη εγκλημάτων πολέμων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024