Πτήση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με F-16 πάνω από το Αιγαίο
Σε πτήση ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών F-16 στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου, Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου συμμετείχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας.
Σε πτήση ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών F-16 στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου, Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου συμμετείχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας.
Το F-16 με κυβερνήτη το διοικητή της 337 Μοίρας και συγκυβερνήτη τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ απογειώθηκε από την 110 Πτέρυγα Μάχης στις 11:47 από την 110 Πτέρυγα Μάχης.
Στο άλλο αεροσκάφος F-16 κυβερνήτης ήταν ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.
Τα F-16 πέταξαν «επί τόξου Σκύρου – Ψαρών – Αγαθονησίου – Φαρμακονησίου – Αγίου Ευστρατίου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ και προσγειώθηκαν στις 13:29 μετά από πτήση μιας ώρας και 40 λεπτών περίπου.
Σημειώνεται ότι σήμερα στο FIR Αθηνών πέταξαν 2 τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 και 1 τουρκικό ελικόπτερο, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.
Καταγράφηκαν 5 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα