Μία εντυπωσιακή σεζόν έλαβε τέλος για τον Αντετοκούνμπο
Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε μια εξαιρετική σεζόν, με μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.
Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε μια εξαιρετική σεζόν, με μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.
Οι Πέισερς, μολονότι αγωνίστηκαν με απουσίες, ξεκουράζοντας παίκτες για τα πλέι οφ νίκησαν στο Μιλγουόκι 97-92, με τον 21χρονο Έλληνα σταρ να έχει σε 29:06 λεπτά συμμετοχής 19 πόντους (4/4 βολές, 6/9 δίποντα, 1/5 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 τάπα και 4 λάθη στο ενεργητικό του.
Συνολικά ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 16,9 πόντους, 7,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,2 κλεψίματα, 1,4 τάπες και 2,6 λάθη σε 35,3 λεπτά κατά μέσο όρο, με τους Μπακς να τερματίζουν δωδέκατοι στην Ανατολή με 33-49.
«Ο Γιάννης έδειξε αυτή τη σεζόν, όσα πολλά περισσότερα μπορεί να κάνει στις επόμενες», δήλωσε με νόημα ο κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ για το «διαμάντι» της ομάδας του.
Επόμενο ραντεβού για τον διεθνή άσο, μετά τα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, η εθνική ομάδα, που αναμένεται να ενισχύσει στο προολυμπιακό τουρνουά τον Ιούλιο στο Τορίνο, με την ελπίδα να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100



