Πρόταση Βούτση για συγκέντρωση τροπολογιών σε αυτόνομο νομοσχέδιο
Πρόταση, σύμφωνα με την οποία όλες οι τροπολογίες θα ενσωματώνονται σε ένα αυτόνομο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα κατατίθεται μία φορά το μήνα στη Βουλή, αναμένεται να υποβάλει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Πρόταση, σύμφωνα με την οποία όλες οι τροπολογίες θα ενσωματώνονται σε ένα αυτόνομο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα κατατίθεται μία φορά το μήνα στη Βουλή, αναμένεται να υποβάλει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Σύμφωνα με πηγές από το προεδρείο της Βουλής, ο κ. Βούτσης προανήγγειλε την κατάθεση της άτυπης πρότασης στη Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη και αναμένεται να την υποβάλει επισήμως στην Ολομέλεια.
Επιπλέον, κύκλοι του προέδρου, ανέφεραν ότι δεν εκφράζεται δυσφορία προς την κυβέρνηση εκ μέρους του προέδρου της Βουλής, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο κ. Βούτσης εξέφρασε τη δυσφορία του στο Μέγαρο Μαξίμου για τις τροπολογίες.
Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Βούτσης εμφανίζεται ενοχλημένος από τη νομοθετική τακτική με την κατάθεση πολλών και άσχετων τροπολογιών στα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή και ότι στη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων, όπου άκουσε τα παράπονα της αντιπολίτευσης, δεσμεύτηκε να θέσει το ζήτημα στην κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση


