Απολυτήριες εξετάσεις στα ιδιωτικά σχολεία από καθηγητές του Δημοσίου
Υπό τον έλεγχο του υπουργείου Παιδείας φαίνεται ότι περνούν τα ιδιωτικά σχολεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται το ενδεχόμενο οι απολυτήρηες εξετάσεις να γίνονται υπό την εποπτεία καθηγητών του Δημοσίου.
Υπό τον έλεγχο του υπουργείου Παιδείας φαίνεται ότι περνούν τα ιδιωτικά σχολεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται το ενδεχόμενο οι απολυτήρηες εξετάσεις να γίνονται υπό την εποπτεία καθηγητών του Δημοσίου.
Σύμφωνα με το Έθνος, το σχέδιο προβλέπει την ύπαρξη επιτροπών που θα αποτελούνται από καθηγητές οι οποίοι υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση και θα έχουν την ευθύνη για τη διεξαγωγή των διαγωνισμών των μαθητών στα ιδιωτικά σχολεία.
Το σχέδιο θα εφαρμοστεί στις απολυτήριες γραπτές εξετάσεις της Γ’ Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα θέματα σε κάθε μάθημα θα βάζουν δύο καθηγητές δημόσιου σχολείου, οι οποίοι και θα βαθμολογούν τα γραπτά και ταυτόχρονα θα έχουν την ευθύνη για την έκδοση των απολυτήριων τίτλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε μια Θεσσαλονίκη ντυμένη στα μαύρα, κάποιες πληγές παραμένουν ανοιχτές
- Ίμια: Συμπεράσματα και διαπιστώσεις
- Ο Αντετοκούνμπο… τρόλαρε εταιρεία προφυλακτικών στα social media: «Δουλεύει το προϊόν σας;» (pics)
- ΕΝΦΙΑ: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις στο Ε9 ώστε να αποφύγετε «φουσκωμένο» ΕΝΦΙΑ
- «Η ευαλωτότητα είναι ντροπή»: 8 λόγοι που οι άνδρες δεν κάνουν ψυχοθεραπεία – Και γιατί θα έπρεπε
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πέθανε ο σύντροφος της Πύρρος Αναγνωστόπουλος – Ήταν μαζί 27 χρόνια

