Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία Batman

Ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία Batman

...

Όταν η Warner Bros. αποφάσισε να δώσει τον ρόλο του Μπάτμαν στον Μπεν Άφλεκ, γνώριζε ότι είχε ένα «καλό χαρτί» στα χέρια της.

Παρά τις κακές κριτικές που πήρε το «Batman v. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» -όπου ο Άφλεκ έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη-, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης είχε μία αξιοπρεπή (αν όχι καλή) εμφάνιση.

Αν και ήδη είχε ανακοινωθεί ότι ο Άφλεκ θα κάνει την εμφάνισή του σε δύο ταινίες Justice League (της ομάδας υπερηρώων της DC), καθώς και στο επερχόμενο Suicide Squad, ήδη από την αρχή υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο Άφλεκ θα αναλάμβανε να πρωταγωνιστήσει και στη δική του ταινία Μπάτμαν.

Ο Μπεν Άφλεκ, πέρα από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης μερικών από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες του Χόλιγουντ των τελευταίων ετών (ανάμεσά τους το Gone Baby Gone και το Argo). Οπότε η ανάθεση της σκηνοθεσίας της νέας ταινίας Μπάτμαν ήταν μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε φροντίσει να «ενημερώσει» τους δημοσιογράφους ότι ο Άφλεκ έχει γράψει το σενάριο μιας ταινίας Μπάτμαν.

Στο Batman v. Superman οι φήμες θέλουν τον Άφλεκ να ξαναγράφει τους διαλόγους του την τελευταία στιγμή, φορώντας τη στολή του Μπάτμαν.

Ο πρόεδρος της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε μία solo ταινία Μπάτμαν -αν και δεν είπε εάν η ταινία θα είναι σε σενάριο Άφλεκ.

«(Το Batman v. Superman) είναι μία πολύ καλή βάση για τις ταινίες της DC -τουλάχιστον 10 ταινίες μέχρι το 2020» είπε ο Τσουτζιχάρα. «Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που σας πληροφορώ ότι θα δουλέψουμε με τον Μπεν Άφλεκ σε μία ταινία Μπάτμαν» πρόσθεσε.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη πενταετία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024