Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Siri, τελικά ο Τζον Σνόου είναι νεκρός;

Τα «πασχαλινά αυγά» (οι μικροεκπλήξεις) της Siri, της ψηφιακής βοηθού της Apple, είναι συχνά πηγή γέλιου. Αυτή τη φορά, κάποιοι χρήστες συσκευών της Apple αποφάσισαν να ρωτήσουν τη Siri εάν ο αγαπημένος τους χαρακτήρας από το Game of Thrones, Τζον Σνόου είναι πραγματικά νεκρός. Οι απαντήσεις ήταν απολαυστικές.

Τα «πασχαλινά αυγά» (οι μικροεκπλήξεις) της Siri, της ψηφιακής βοηθού της Apple, είναι συχνά πηγή γέλιου.

Αυτή τη φορά, κάποιοι χρήστες συσκευών της Apple αποφάσισαν να ρωτήσουν τη Siri εάν ο αγαπημένος τους χαρακτήρας από το Game of Thrones, Τζον Σνόου είναι πραγματικά νεκρός.

Η ηθοποιός Κέρι Ουάσινγκτον δοκίμασε να κάνει την ερώτηση στη Siri και η απάντηση που πήρε ήταν: «Δεν ξέρω. Ελπίζω μόνο κάποιος να αναλάβει την καθημερινή φροντίδα του Ghost (σ.σ. του λύκου του Τζον Σνόου)».

Αυτή είναι μόνο μία από τις απαντήσεις που δίνει η ψηφιακή βοηθός της Apple στο ερώτημα. Άλλες απαντήσεις περιλαμβάνουν:

«»Ο νεκρός είναι νεκρός». Ή (η φράση) είναι «ο νεκρός μπορεί να μην πεθάνει ποτέ»; Όχι, περίμενε, «ο θάνατος είναι κάτι τόσο φρικτά απόλυτο»; Παραδίνομαι».

«Λοιπόν, ξέρει κανείς τι λένε στον θάνατο: Όχι, σήμερα! Αλλά γιατί το αύριο να είναι διαφορετικό; Τελοσπάντων, δεν είμαι σίγουρη».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Telegraph, η Siri απαντά και στο ερώτημα «έρχεται ο χειμώνας;»

Μία από τις απαντήσεις που δίνει είναι «Χόντορ» -ένας από τους χαρακτήρες του Game of Thrones-, ενώ σε μία άλλη απάντηση αναφέρει: «Δεν μπορώ να βρω αυτή την στιγμή τον καιρό του Γουέστερος, αλλά μπορώ να σου πω τον καιρό στο δυτικό Χόλιγουντ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Ο πληθωρισμός εκτινάσει το σουβλάκι και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Οι λογαριασμοί ρεύματος, η τιμή των καυσίμων αλλά και των τροφίμων είναι τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες που έχουν «γονατίσει» από την ακρίβεια. Πέφτουν και τα τελευταία «κάστρα» με το τυλιχτό σουβλάκι να γίνεται… πολυτελείας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024