Ποτάμι: Πασχαλιάτικα θα ψηφίζουν μέτρα, αν δεν πιάσουμε καλοκαίρι
«Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν διδάχθηκε τίποτα από την περυσινή αποτυχημένη διαπραγμάτευσή της» αναφέρει το Ποτάμι, για την αποχώρηση του κουαρτέτου. «Όπως τον Δεκαπενταύγουστο η Βουλή ψήφιζε το μνημόνιο του κ. Τσίπρα, τώρα φαίνεται ότι πασχαλιάτικα θα ψηφίζει το νέο πακέτο μέτρων. Αν δεν πιάσουμε ξανά καλοκαίρι.»
«Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν διδάχθηκε τίποτα από την περυσινή αποτυχημένη διαπραγμάτευσή της» αναφέρει το Ποτάμι, για την αποχώρηση του κουαρτέτου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν διδάχθηκε τίποτα από την περυσινή αποτυχημένη διαπραγμάτευσή της. Άφησε ξανά τον χρόνο να κυλήσει, δεν είχε κανένα σχέδιο και έφθασε να διαπραγματεύεται σε ασφυκτικά περιθώρια με την πλάτη στον τοίχο.
» Ακόμη και η κόντρα της με το ΔΝΤ, πέραν των επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων, το μόνο αποτέλεσμα που είχε ήταν να φέρει τους Ευρωπαίους εταίρους πιο κοντά στις θέσεις του Ταμείου και αποξένωσε τον μοναδικό σύμμαχο που είχαμε στο ζήτημα του χρέους.
» Όπως τον Δεκαπενταύγουστο η Βουλή ψήφιζε το μνημόνιο του κ.Τσίπρα, τώρα φαίνεται ότι πασχαλιάτικα θα ψηφίζει το νέο πακέτο μέτρων. Αν δεν πιάσουμε ξανά καλοκαίρι.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων
