Με νάρθηκα θα παίζει για έναν μήνα ο Χάκετ
Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε το Σάββατο σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε το Σάββατο σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Πάντως ο Ιταλός άσος του Ολυμπιακού επιστρέφει στις προπονήσεις φορώντας έναν ειδικό νάρθηκα προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνίζεται. Ο Χάκετ θα αγωνίζεται με τον νάρθηκα για τον επόμενο μήνα και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τους πρώτους αγώνες των πλέι οφ με το Ρέθυμνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου 96-83: Νίκη για την «Ένωση» με έξι διψήφιους (vid)
- 22ο Συνέδριο ΚΚΕ: Η νέα Κεντρική Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα γενικό γραμματέα τον Δημήτρη Κουτσούμπα
- Η Disney αλλάζει ηγεσία: Ο Μπομπ Άιγκερ λέει «αντίο»
- Η «τυραννία της ποσοτικοποίησης»: Τι μας μας έχει στερήσει η τεχνολογία – Και πώς να το πάρουμε πίσω
- Μπιλ Γκέιτς: Οργισμένη διάψευση για τον Έπσταϊν – Το αφροδίσιο, οι Ρωσίδες, το πέος και τα κρυφά αντιβιοτικά στη Μελίντα
- Το Ισραήλ επιζητά αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν – Και ο Τραμπ είναι αυτός που μπορεί να τη δώσει
- Ολυμπιακός – Περιστέρι Betsson 94-71: Εύκολη νίκη με σούπερ Πίτερς – Ανεβάζει στροφές ο Τζόσεφ (vid)
- Πώς το Maia 200 της Microsoft κάνει την τεχνολογία φθηνότερη και πράσινη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![ΕΕ-Ινδία: Η ακτινογραφία της εμπορικής συμφωνίας (FTA) [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_India_EE-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/harrison-steen-j8XE1K9KbKg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442