
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν Μαρινάκης και Μελισσανίδης
Στο Μέγαρο Μαξίμου φέρονται να βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης, με αφορμή το επικείμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι δυο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κλήθηκαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το αν συναντήθηκαν μαζί του ή το επιτελείο του.
Στο Μέγαρο Μαξίμου φέρονται να βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης, με αφορμή το επικείμενο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», οι δυο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, κλήθηκαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το αν συναντήθηκαν μαζί του ή το επιτελείο του.
Η συνάντηση μπορεί να έγινε με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε διαφορετικές ώρες.
Η Κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, όπως και οι πλευρές των Μαρινάκη και Μελισσανίδη.
Ο λόγος που έγινε η πρόσκληση στους κ.κ. Μαρινάκη και Μελισσανίδη έχει να κάνει με το αδιέξοδο που έχει επέλθει στις συζητήσεις της Πολιτείας με την ΕΠΟ και την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, και η οποία έχει δώσει διορία έως τις 15 Απριλίου (για να ξαναρχίσει το Κύπελλο Ελλάδας) διαφορετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποκλειστεί από κάθε εκτός συνόρων διοργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- (Υπο)γράφτηκε Ιστορία: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics, vid)
- Επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους – Αμοιβή του Ιράν για τη σύλληψη των πιλότων
- Dramachine: Επιστροφή με νέο άλμπουμ – Ένας σκοτεινός «χορός του θανάτου» από την αθηναϊκή underground σκηνή
- Γκατούζο: «Τιμή που οδήγησα την Εθνική, φεύγω με πόνο στην καρδιά»
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί

