Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκανδιναβική... πρωτοπορία: Πάρτε τηλέφωνο έναν τυχαίο Σουηδό

Σκανδιναβική… πρωτοπορία: Πάρτε τηλέφωνο έναν τυχαίο Σουηδό

Θέλετε να γνωρίσετε τη Σουηδία; Θέλετε να δείτε πώς σκέφτονται οι κάτοικοί της; Ο σουηδικός οργανισμός τουρισμού ξεκίνησε μία πρωτοποριακή καμπάνια για να δείξει, πρώτα από όλα, πως η χώρα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους κατοίκους της. Έτσι, άνοιξε τηλεφωνική γραμμή στην οποία όποιος θέλει από το εξωτερικό μπορεί να σηκώσει το ακουστικό και να μιλήσει με έναν Σουηδό στην τύχη.

Θέλετε να γνωρίσετε τη Σουηδία; Θέλετε να δείτε πώς σκέφτονται οι κάτοικοί της; Ο σουηδικός οργανισμός τουρισμού ξεκίνησε μία πρωτοποριακή καμπάνια για να δείξει, πρώτα από όλα, πως η χώρα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους κατοίκους της.

Έτσι, άνοιξε τηλεφωνική γραμμή στην οποία όποιος θέλει από το εξωτερικό μπορεί να σηκώσει το ακουστικό και να μιλήσει με έναν Σουηδό στην τύχη.

Ο διεθνής αριθμός συνδέεται με ηλεκτρονική εφαρμογή στη Σουηδία, μέσω της οποίας εθελοντές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ως… «τηλεφωνικοί πρέσβεις» της χώρας. Αρκεί η εφαρμογή να είναι εκείνη την ώρα ενεργοποιημένη.

Ο επικεφαλής του σουηδικού οργανισμού τουρισμού (STF) Μάγκνους Λινγκ εξηγεί, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη συνομιλία: «Είναι όπως όταν ταξιδεύουν οι Σουηδοί στο εξωτερικό, δεν ξέρεις για τι θα μιλήσουν και τι θα πουν».

«Μπορείτε να μιλήσετε για το βόρειο σέλας, τους κεφτέδες, την πολιτική, το σκι, το φεμινισμό, τα γκέι δικαιώματα, τις γονικές άδειες, τις αυτοκτονίες, το νόμπελ, τα πάντα» είπε.

Από την Τετάρτη, οπότε και άνοιξε η τηλεφωνική γραμμή, έχουν γίνει πάνω από 11.000 κλήσεις -οι περισσότερες (35%) από τις ΗΠΑ, μετά από την Τουρκία (21%) και ακολουθούν η Βρετανία, η Ρωσία και η Αυστραλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024