Σε ερωτικό βίντεο με 39χρονη γυναίκα εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Μιχαήλ Κασιάνοφ.

Στις εικόνες που κατεγράφησαν από κρυφή κάμερα και κυκλοφόρησαν από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΤV, o Κασιάνοφ εμφανίζεται σε ερωτικές στιγμές μαζί με την 39χρονη βρετανίδα ακτιβίστρια Νατάλια Πελεβίν.

Σύμφωνα με τον σταθμό, η κρυφή κάμερα είχε τοποθετηθεί απέναντι από το κρεβάτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι. Ωστόσο, άλλα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως οι επίμαχες σκηνές μαγνητοσκοπήθηκαν σε διαμέρισμα στην Μόσχα.

Ο 58χρονος επικριτής του Κρεμλίνου αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ η 39χρονη παρτενέρ του έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Ο Κασιάνοφ διατέλεσε πρωθυπουργός από το 2000 ως το 2004, πριν αναλάβει την εξουσία ο Βλάντιμιρ Πούτιν, και υπουργός Οικονομικών κατά την περίοδο 1999-2000.

Είναι επικεφαλής του Κόμματος Ελευθερίας του Λαού, ηγέτης του κινήματος Λαϊκής Δημοκρατικής Ενωσης και σφοδρός επικριτής του Πούτιν.