Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Masterclass στις Κάννες θα δώσει ο Γουίλιαμ Φρίντκιν

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Γουίλιαμ Φρίντκιν θα δώσει φέτος masterclass στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 22 Μαΐου.

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Γουίλιαμ Φρίντκιν θα δώσει φέτος masterclass στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 22 Μαΐου.

Βαδίζοντας στα βήματα του Μάρτιν Σκορσέζε, του Νάνι Μορέτι, του Γουόνγκ Καρ-Βάι, του Κουέντιν Ταραντίνο, του Μάρκο Μπελόκιο, του Φίλιπ Κάουφμαν και του Ζακ Οντιάρ, ο Γουίλιαμ Φρίντκιν θα ανέβει στη σκηνή του Palais des Festivals για μία συζήτηση με το κοινό.

Πρόσφατα ο Φρίντκιν, σκηνοθέτης κλασικών ταινιών όπως «Ο Εξορκιστής» (1973) και «Ο Άνθρωπος από τη Γαλλία» εξέδωσε το βιβλίο «The Friedkin Connection: A Memoir».

«Είναι τιμή να μοιράζομαι τις σκέψεις και τις ιδέες μου με το κοινό στις Κάννες, σπίτι του παγκόσμιου σινεμά» είπε ο ίδιος αποδεχόμενος την πρόσκληση.

«Βιώνουμε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις για το μέλλον του παγκόσμιου σινεμά. Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην παραγωγή και την διανομή των ταινιών, περισσότερες απ΄ όσες έχω βιώσει τα τελευταία 50 χρόνια» σημείωσε ο 81 ετών σκηνοθέτης.

Το masterclass θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024