Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την Ισλανδία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 6ο όμιλο της elite round, που διεξήχθη στη Γαλλία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκούτζονσον στο 63΄, κι ενώ ο Βοΐλης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 22΄, ενώ ο Καμπετσής είχε δοκάρι στο 49΄.
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την Ισλανδία, στον τελευταίο αγώνα της για τον 6ο όμιλο της elite round, που διεξήχθη στη Γαλλία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκούτζονσον στο 63΄, κι ενώ ο Βοΐλης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 22΄, ενώ ο Καμπετσής είχε δοκάρι στο 49΄.
Παρά τη νίκη της η Ισλανδία έμεινε εκτός τελικής φάσης, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Αυστρία επικράτησε 2-1 της Γαλλίας, κερδίζοντας έτσι μια θέση στα τελικά μαζί με τη διοργανώτρια, που είχε προκριθεί από τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Ουαλός διαιτητής της αναμέτρησης Ράιαν Στιούαρτ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρκουλάκη, Χατζηδίμπα, Νούκαρη και Φίνσον.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Γεωργόπουλος, δήλωσε ότι «δεν καταφέραμε να προκριθούμε κι αυτό σίγουρα μας στεναχωρεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να ξέρεις και να χάνεις.
Είναι σημαντικό που τα παιδιά αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό το ευρωπαϊκό τουρνουά. Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για μια χαρισματική γενιά ποδοσφαιριστών με λαμπρό μέλλον μπροστά τους».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.