To Nissan Juke στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια -για το ολυμπιακό χρυσό
Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης αναλαμβάνει τις προσωπικές μετακινήσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή των κρίκων, στηρίζοντας τον στο δρόμο για το επόμενο –ολυμπιακό- του χρυσό.
H Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια ενός κορυφαίου αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Ρίο, ανακοίνωσε την υποστήριξή της στον Λευτέρη Πετρούνια, παραχωρώντας του ένα ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν «personalized» Juke, για τις καθημερινές του μετακινήσεις.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την καριέρα του στη γυμναστική σε μικρή ηλικία, αλλά το 2005, στα 15 του χρόνια εγκατέλειψε προσωρινά το άθλημα και επέστρεψε σε αυτό το 2008.
Από τότε διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία καθώς στις 31 Οκτωβρίου του 2015, κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής, στη Γλασκώβη με 15.800 βαθμούς.
Η διάκριση αυτή του έδωσε και το «εισιτήριο» της απευθείας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ μόλις πρόσφατα στις 25 Μαρτίου του 2016, με 15.875 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ντόχα του Κατάρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε υποστηρίζει επίσης και την Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, καθώς θα διαθέσει στόλο αυτοκινήτων Nissan, για τις μετακινήσεις τόσο των επισήμων όσο και της συνοδείας της Ολυμπιακής Φλόγας «Rio 2016», αρχής γενομένης από την Τελετή Αφής της Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, στις 21 Απριλίου.
auto.in.gr
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442