Η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το θέμα Μουζάλα και τα περί «Μακεδονίας» όπως φαίνεται θα είναι περιττή, σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα.

Κι αυτό, καθώς κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαπλοκή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε νέα αναδίπλωση, καθώς υποβάθμισε το μέχρι πρότινος «έγκλημα» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε «λεκτικό λάθος».

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής διαβεβαίωσε πως θα στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους -γιατί μεταξύ άλλων δεν είχε σχέσεις με τον Χριστοφοράκο και τα υποβρύχια- απαλλάσσοντας τουλάχιστον προοσώρας τον πρωθυπουργό από το άγχος της αναζήτησης νέου κυβερνητικού εταίρου.

Η αλλαγή στάσης του Πάνου Καμμένου δεν θα μπορούσε, φυσικά, να περάσει ασχολίαστη από την αντιπολίτευση.

Ανεφερόμενος στο πρόσφατο επεισόδιο Καμμένου – Μουζάλα, ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε προς τα υπουργικά έδρανα και είπε: «Λόγια του αέρα, δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά, σαν να μην τρέχει τίποτα, όλοι μαζί στις υπουργικές καρέκλες. Αυτοεξευτελισμός. Η ευθιξία και η υπευθυνότητα είναι λέξεις άγνωστες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Χρυσοβελώνη: Το θέμα παραμένει ανοιχτό

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα ο κ. Καμμένος πάντα έλεγε και λέει ότι είναι ανοιχτό και ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανοιχτό προκύπτει και από τη χθεσινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που είπε ότι θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί από σήμερα και μετά. Το ποια λύση θα δοθεί στο θέμα είναι κάτι το οποίο θα το χειριστεί ο Πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο MEGA η υφυπουργός Υποδομών και μέχρι πρότινως εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Για τα περί «λεκτικού λάθους» η ίδια τόνισε ότι «ποτέ ο κ. Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του». Επιπλέον, υπενθύμισε την αρχική τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ όταν είχε ανακύψει το θέμα «που είπε ότι δυστυχώς στην πολιτική και τα λάθη πληρώνονται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ