Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Γεροβασίλη: Πολιτικό πρόβλημα για ΝΔ κι όχι προσωπική διένεξη με Κουμουτσάκο

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο πολιτικό σκηνικό, καθώς πλησιάζει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαπλοκή, που επαναπρογραμματίστηκε για την Τρίτη μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Η Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε την Κυριακή νέες βολές κατά της ΝΔ για την υπόθεση εκβιασμού από δημοσιογράφους και τόνισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική διένεξη με τον Γ.Κουμουτσάκο. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, νωρίτερα, είχε καταγγείλει ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών.

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο πολιτικό σκηνικό, καθώς πλησιάζει η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαπλοκή, που επαναπρογραμματίστηκε για την Τρίτη μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Το βράδυ της Κυριακής, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά της ΝΔ για την υπόθεση εκβιασμού από δημοσιογράφους και τόνισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Γ.Κουμουτσάκο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, νωρίτερα, είχε καταγγείλει ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών, που αποσκοπούν στο να τον πλήξουν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega, ο Γ.Κουμουτσάκος δήλωσε:

«Εδώ υπάρχει μια λειτουργία σχεδόν παρακράτους. Υπάρχει μια καταγραφή μιας συνομιλίας ιδιωτικής μεταξύ εκπροσώπου Τύπου κόμματος εκλεγμένου βουλευτού και ενός δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας άλλης υπόθεσης. Είναι προφανές, είναι εξόφθαλμο, βωά ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αυτό λοιπόν το τμήμα των συνομιλιών ενός ανθρώπου που έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή αποκόπτεται, μπαίνει σε δικογραφία, φεύγει και διαρρέει από τη δικογραφία, δημοσιοποιείται και αφού δημοσιοποιηθεί στο τέλος, έρχεται παρακαλώ η εκπρόσωπος της κυβέρνησης να το εκμεταλλευτεί, να το παραποιήσει, δολίως και εν γνώσει της ότι δεν έχει καμία σχέση».

Είχε προηγηθεί σκληρή κόντρα ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να εγείρει πολιτικό θέμα.

Όταν, δε, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι θα καταθέσει αγωγή και μήνυση στην Όλ. Γεροβασίλη, το μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας του μαζί με την αγωγή να καταθέσει και όλα τα τιμολόγια.

«Δεν έχω καμία γνώση των τιμολογίων αυτών. Ήμουν εκτός Ελλάδας προσωπικά, κάτι που έχω ακούσει είναι ότι αυτά είναι τιμολόγια που υπάρχει μια πρακτική που κόβει η εφημερίδα ή κάτι άλλο και μετά βγαίνουν, μάλιστα στη ΝΔ βγήκαν πιστωτικά για να ακυρωθούν, που δεν πληρώθηκαν ποτέ. Εγώ αυτό ξέρω. Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη, αν θεωρεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει κάτι μεμπτό ας το ψάξει» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος στην εκπομπή.

Κατόπιν αυτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επανήλθε το βράδυ της Κυριακής και μέσω twitter τόνισε ότι το ζήτημα πιθανής εμπλοκής της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους συνιστά πολιτικό πρόβλημα για το κόμμα.

Σημείωσε, δε, ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει ένα πολιτικό πρόβλημα για τη ΝΔ να εμφανιστεί ως προσωπική της διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

Το μήνυμα της κυβερνητικού εκπροσώπου στο twitter:

Αμεση ήταν η απάντηση από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη, επίσης μέσω twitter:

«Ούτε εμείς θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που οδηγείτε την πατρίδα μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024