Aegean: Ακυρώνει όλες τις πτήσεις της προς Βρυξέλλες
Όλες τις πτήσεις της προς Βρυξέλλες ακυρώνει μέχρι νεοτέρας η Aegean Airlines μετά τις αιματηρές εκρήξεις στο αεροδρόμιο και στο Μετρό των Βρυξελλών, με τουλάχιστον 13 νεκρούς και 35 τραυματίες. Η πτήση 620 που αναχώρησε στις 08:40 το πρωί από Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντροφ. Η πρωινή πτήση από Αθήνα προς Βρυξέλλες της εταιρείας Ryanair προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο Σαρλερουά.
Όλες τις πτήσεις της προς Βρυξέλλες ακυρώνει μέχρι νεοτέρας η Aegean Airlines μετά τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και στο Μετρό των Βρυξελλών.
Η πτήση 620 που αναχώρησε στις 08:40 το πρωί από Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στις 10:40 στο αεροδρόμιο του Ντίσελντροφ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «οι πτήσεις Α3621, Α3622, Α3623 προς/από Βρυξέλλες δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 22 Μαρτίου, καθότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό. Οι αλλαγές εισιτηρίων είναι δυνατές χωρίς χρέωση και οι ακυρώσεις πραγματοποιούνται με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς/από τις Βρυξέλλες μέχρι και 31 Μαρτίου».
Η πρωινή πτήση (αναχώρηση 9:40) από Αθήνα προς Βρυξέλλες της εταιρείας Ryanair προσγειώθηκε κανονικά στο αεροδρόμιο Σαρλερουά των Βρυξελλών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δανία – Γροιλανδία: Η Φρεντέρικσεν θα συναντήσει αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου
- Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία ουδέποτε υπήρξε και ούτε θα σταθεί εμπόδιο στην ειρήνη»
- Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Ιράν
- Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει. Έχουν κριθεί, η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η μεγάλη απογραφή
- Βενεζουέλα: Η Ματσάδο λέει πως πρόσφερε το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ κατά τη συνάντησή τους