Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλή Τραμπ προς Ρεπουμπλικανούς: Ταραχές αν μου αρνηθείτε το χρίσμα

Απειλή Τραμπ προς Ρεπουμπλικανούς: Ταραχές αν μου αρνηθείτε το χρίσμα

Με τη δυναμική αλλεπάλληλων εκλογικών επιτυχιών στις κάλπες των προκριματικών εκλογών, παρά τις αμφιλεγόμενες θέσεις και τον ρατσιστικό του λόγο, ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει βέβαιος πως θα κερδίσει αρκετούς εκλέκτορες για να αποσπάσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και προειδοποιεί ανοιχτά το κόμμα ότι θα υπάρξουν ταραχές εάν επιχειρήσουν να του το στερήσουν. Ταυτόχρονα δεν βλέπει κανένα λόγο να μετάσχει στο επόμενο ρεπουμπλικανικό ντιμπέιτ.

Με τη δυναμική αλλεπάλληλων εκλογικών επιτυχιών στις κάλπες των προκριματικών εκλογών, παρά τις αμφιλεγόμενες θέσεις και τον ρατσιστικό του λόγο, ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει βέβαιος πως θα κερδίσει αρκετούς εκλέκτορες για να αποσπάσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και προειδοποιεί ανοιχτά το κόμμα ότι θα υπάρξουν ταραχές εάν επιχειρήσουν να του το στερήσουν.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε ταραχές. Πιστεύω ότι θα έχουμε ταραχές. Αντιπροσωπεύω πολλά, πολλά εκατομμύρια ανθρώπους» είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο CNN σχετικά με το ενδεχόμενο να του αρνηθούν οι Ρεπουμπλικανοί το χρίσμα παρά τον μεγάλο αριθμό εκλεκτόρων που πιστεύει ότι θα συγκεντρώσει.

Μιλώντας επίσης στο δίκτυο Fox, ο Τραμπ ανέφερε ότι δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο ντιμπέιτ που διοργανώνει το ίδιο κανάλι στις 21 Μαρτίου. «Νομίζω ότι είχαμε αρκετά ντιμπέιτ» είπε ο «οδοστρωτήρας» Τραμπ λίγες ώρες μετά την επικράτηση και στην «Σούπερ Τρίτη II» των προκριματικών εκλογών.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

    Sports in

    Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

    Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Παρασκευή 19 Απριλίου 2024