Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγώνας δρόμου να προλάβει την Κούμπαν ο Ουίλιαμς

Αγώνας δρόμου να προλάβει την Κούμπαν ο Ουίλιαμς

O Παναθηναϊκός άρχισε την Τρίτη την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Λοκομοτίβ Κούμπαν στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Euroleague. Από τη προπόνηση των «πράσινων» απουσίασε ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον μέσο προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

O Παναθηναϊκός άρχισε την Τρίτη την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Λοκομοτίβ Κούμπαν στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Euroleague.

Από τη προπόνηση των «πράσινων» απουσίασε ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον μέσο προσαγωγό του δεξιού του ποδιού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο Αμερικανός θα κάνει αγώνα… δρόμου, προκειμένου να είναι «μάχιμος» στην αναμέτρηση με τους Ρώσους, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αποτυχιών απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αν επιτευχθεί ο στόχος τότε οι «πράσινοι» θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στη πρόκριση για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ θα παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Στο μεταξύ, η αποστολή της Λοκομοτίβ Κούμπαν βρίσκεται από την Τρίτη επί αθηναϊκού εδάφους και με την ολοκλήρωση της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σειρά πήρε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024