Γερμανία: «Ήταν μια καλή μέρα για τη Δημοκρατία» λένε στο AfD
Τα στελέχη του γερμανικού AfD, που κατέγραψε θεαματική άνοδο στις περιφερειακές εκλογές της Γερμανίας χαρακτήρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα ως «μια καλή ημέρα για τη Δημοκρατία». Είμαστε το κόμμα που μπορεί να δείξει ότι προσεγγίζει τα προβλήματα για τα οποία οι υπόλοιποι αδιαφορούν, είπε η Φράουκε Πέτρι.
Τα στελέχη του γερμανικού AfD, που κατέγραψε θεαματική άνοδο στις περιφερειακές εκλογές της Γερμανίας χαρακτήρισαν το εκλογικό αποτέλεσμα ως «μια καλή ημέρα για τη Δημοκρατία».
Διαβάστε επίσης:
Ιδιαίτερα ικανοποιημένη δήλωσε η Φράουκε Πέτρι, πρόεδρος του κόμματος, το οποίο επέτυχε να εκλέξει βουλευτές στα τρία περιφερειακά κοινοβούλια, συγκεντρώνοντας από 12% έως 24%.
«Είμαστε το κόμμα που μπορεί, με τρόπο αξιόπιστο, να δείξει ότι προσεγγίζει από τότε που ιδρύθηκε το 2013 τα προβλήματα για τα οποία αδιαφορούν σε αυτήν την χώρα» τόνισε η Πέτρι.
«Η κοινωνία, όχι μόνο σήμερα, αλλά εδώ και χρόνια βιώνει μια διαρκή αποσύνθεση που μεταφράζεται ξεκάθαρα από μία εξαθλίωση των μεσαίων τάξεων, από το γεγονός ότι οι οικογένειες ολοένα και πλήττονται και ότι το μέλλον της χώρας ολοένα και τίθεται υπό αμφισβήτηση» συνέχισε.
Το AfD εκπροσωπείται πλέον στα μισά από τα 16 κρατίδια της Γερμανίας, 18 μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Συνταγή: Δύο γλυκά που θα σας φτιάξουν τη μέρα
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Το Ιράν υπόσχεται την πιο καταστροφική αντεπίθεση μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»



