Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλήση σε απολογία για Σπανό, Ατρόμητο και ΠΑΟ

Κλήση σε απολογία για Σπανό, Ατρόμητο και ΠΑΟ

Συμπληρωματική κλήση σε απολογία προς τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, απηύθυνε σήμερα ο αθλητικός δικαστής της Super League. Ο κ. Σπανός κλήθηκε για την «επίσκεψη» στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ξάνθη-Ατρόμητος, στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου. Όπως είχε αναγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διεθνή ρέφερι, ο κ. Σπανός είχε πει απευθυνόμενος στο βοηθό Ευθυμιάδη «μας κάνεις κηδεία όποτε μας παίζεις, να δούμε όμως από εδώ και πέρα πότε θα ξαναπαίξεις».

Συμπληρωματική κλήση σε απολογία προς τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, απηύθυνε σήμερα ο αθλητικός δικαστής της Super League.

Ο κ. Σπανός κλήθηκε για την «επίσκεψη» στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ξάνθη-Ατρόμητος, στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Όπως είχε αναγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διεθνή ρέφερι, ο κ. Σπανός είχε πει απευθυνόμενος στο βοηθό Ευθυμιάδη «μας κάνεις κηδεία όποτε μας παίζεις, να δούμε όμως από εδώ και πέρα πότε θα ξαναπαίξεις».

Αναφορικά με τις συναντήσεις της 25ης αγωνιστικής, σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για υβριστικά συνθήματα και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 11/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/463536 από 07/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η παρακάτω συμπληρωματική κλήση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024