Bαλκανικές μελωδίες από τον τρομπετίστα Dzambo Agusev – Προσκλήσεις
Ο «βασιλιάς της τρομπέτας» Dzambo Agusev και η ορχήστρα του έρχονται στο Half Note για τέσσερις βραδιές από την Παρασκευή 11 έως και την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου. Κάθε τους εμφάνιση μετατρέπεται σε ένα ξέφρενο πάρτι με ήχους χάλκινων πνευστών, ξεσηκωτικούς τσιγγάνικους ρυθμούς, βαλκανικές μελωδίες και έντονες swing και jazz επιρροές. Η Agusevi Dzambo Orchestra […]
Ο «βασιλιάς της τρομπέτας» Dzambo Agusev και η ορχήστρα του έρχονται στο Half Note για τέσσερις βραδιές από την Παρασκευή 11 έως και την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου.
Κάθε τους εμφάνιση μετατρέπεται σε ένα ξέφρενο πάρτι με ήχους χάλκινων πνευστών, ξεσηκωτικούς τσιγγάνικους ρυθμούς, βαλκανικές μελωδίες και έντονες swing και jazz επιρροές. Η Agusevi Dzambo Orchestra θεωρείται μια από τις ραγδαία ανερχόμενες ορχήστρες πνευστών των Βαλκανίων που κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα σε φεστιβάλ world μουσικής ανά τον κόσμο. Κινείται μέσα στην πλούσια μουσική παράδοση που έχουν τα χάλκινα πνευστά στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοσλαβίας και άρχισε να διακρίνεται ιδιαίτερα όταν leader της ορχήστρας έγινε ο βιρτουόζος τρομπετίστας Dzambo Agusev.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το live της Καθαράς Δευτέρας 14/03. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Γεννημένος το 1987 μέσα σε τσιγγάνικη οικογένεια που έχει μακρά μουσική παράδοση, ακολουθούσε από μικρός το παράδειγμα του πατέρα του και του θείου του, που ήσαν διακεκριμένοι μουσικοί. Ο Dzambo από τα 11 του χρόνια μπήκε στην ορχήστρα σαν τρίτη τρομπέτα και, αργότερα, από το 2006 ως το 2011, ερχόταν πάντα πρώτος στον διαγωνισμό «Kumanovo Trumpet Fest», με αποτέλεσμα να μην τον δέχονται πια ώστε να έχουν και άλλοι τρομπετίστες την ευκαιρία να έρθουν πρώτοι.
Ο Dzambo Agusev όμως δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να παίρνει πρωτιές σε άλλα φεστιβάλ, στη Βουλγαρία και τη Σερβία, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται «βασιλιάς της τρομπέτας» και η ορχήστρα του να είναι περιζήτητη όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων αλλά και στην Ευρώπη ή ακόμα και στην Αμερική – στο Festival Historico, στην Πόλη του Μεξικού. Ο Dzambo Agusev και η ορχήστρα του έχουν ηχογραφήσει και δυο άλμπουμ με τσιγγάνικη μουσική για χάλκινα, την λεγόμενη «τζαζ των Βαλκανίων», που θα παίξουν live στην Αθήνα.
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30.
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη), 35 ευρώ (VIP)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310
entertainment.in.gr
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442