Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Η Κυρία και το Φορτηγάκι»

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Η Κυρία και το Φορτηγάκι»

Ως νεαρός σκηνοθέτης που ζούσε στο βόρειο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Νίκολας Χάιτνερ συχνά περνούσε από έναν όμορφο, δεντροφυτεμένο δρόμο όπου ζούσαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες. Όταν περπατούσε στον δρόμο αυτό, του άρεσε να φαντάζεται τους ανθρώπους που έμεναν εκεί. Ήξερε ότι στο νούμερο 23 ζούσε ο θεατρικός συγγραφέας Άλαν Μπένετ σε […]

Ως νεαρός σκηνοθέτης που ζούσε στο βόρειο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Νίκολας Χάιτνερ συχνά περνούσε από έναν όμορφο, δεντροφυτεμένο δρόμο όπου ζούσαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες. Όταν περπατούσε στον δρόμο αυτό, του άρεσε να φαντάζεται τους ανθρώπους που έμεναν εκεί. Ήξερε ότι στο νούμερο 23 ζούσε ο θεατρικός συγγραφέας Άλαν Μπένετ σε ένα όμορφο σπίτι που όμως είχε κάτι διαφορετικό.

Απέξω ήταν παρκαρισμένο ένα απωθητικό, βρώμικο και σαραβαλιασμένο κίτρινο φορτηγάκι. Ο Hytner ήξερε ότι μια ηλικιωμένη κυρία αδιευκρίνιστης ηλικίας ζούσε στο φορτηγάκι. Ήταν γνωστή φυσιογνωμία στο Κάμντεν, την οποία περιέπαιζαν καμιά φορά οι περαστικοί.

Ο Χάιτνερ είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε ένα παράξενο σύστημα από καλώδια που ένωναν το φορτηγό με το σπίτι. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν η σύνδεση ανάμεσα σε αυτή την γυναίκα και τον Μπένετ.

Αρκετά χρόνια αργότερα η ιστορία έγινε γνωστή: Η γυναίκα που ζούσε στο φορτηγάκι λεγόταν κυρία Σέφερντ και με τον τρόπο της εκμεταλλευόταν τόσο τον θεατρικό συγγραφέα, όσο και τους γεμάτους ενοχές ευημερούντες κατοίκους της περιοχής.

Το θεατρικό έργο μεταφέρει τώρα στους κινηματογράφους ο Χάιτνερ, σε μία ταινία με τίτλο «Η Κυρία και το Φορτηγάκι» και μάλιστα γυρισμένη στην ίδια γειτονιά και στο σπίτι όπου έμενε ο Μπένετ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Μάγκι Σμιθ και ο Άλεξ Τζένινγκς.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου στον κινηματογράφο Αθήναιον στις 20:30 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024