Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΕΕ από τη Λαϊκή Ενότητα

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΕΕ από τη Λαϊκή Ενότητα

Συμβολική κατάληψη διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ, πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη και στελέχη της Λαϊκής Ενότητας. Έξω από τα γραφεία, αναρτήθηκε πανό στα αγγλικά με σύνθημα: «ΦΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» με υπογραφή της Λαϊκής Ενότητας.

Συμβολική κατάληψη διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ, πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη και στελέχη της Λαικής Ενότητας. Έξω από τα γραφεία, αναρτήθηκε πανώ στα αγγλικά με σύνθημα: «ΦΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» με υπογραφή της Λαϊκής Ενότητας.

Σε ανακοίνωσή της της η ΛΑΕ αναφέρει ότι «παρά τον συμβολικό και ειρηνικό χαρακτήρα της προσπάθειας,επιχειρήθηκε βίαιη απώθηση των διαδηλωτών από την Αστυνομία και συνελήφθη ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα Θανάσης Κοσκινάς».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε: «Κάναμε αυτή την κίνηση, ως μια κινηματική ενέργεια διαμαρτυρίας, απέναντι στη βαρβαρότητα της ΕΕ και την παραδομένη πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και του μνημονιακού πολιτικού μπλοκ.

» Δυστυχώς, η ΕΕ αποκτά όλο και περισσότερο, την όψη μιας πολιτικά εγκληματικής οργάνωσης. Μιας πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει νεοαποικιακά μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στο θάνατο, στο πνιγμό και στις βάρβαρες συνθήκες διαμονής και παρουσίας.

» Αυτή την ΕΕ καταγγέλλουμε και μαζί της, καταγγέλλουμε και την ελληνική κυβέρνηση, η οποία ακολουθεί μια υποτελή στάση, μια υποτελή πολιτική απέναντι στο γερμανικό κατεστημένο και τη Γερμανική Ευρώπη.»

Ο Π.Λαφαζάνης, κατήγγειλε την προσαγωγή του διαδηλωτή Θανάση Κοσκινά, δημοτικού συμβούλου Βύρωνα, στη Γενική Ασφάλεια και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή του.

Ο Θανάσης Κοσκινάς μετά από λίγη ώρα αφέθηκε ελεύθερος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024