Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοζάνη: Μαγειρεύοντας για τους πρόσφυγες την Ημέρα της Γυναίκας

Κοζάνη: Μαγειρεύοντας για τους πρόσφυγες την Ημέρα της Γυναίκας

Προσφέροντας συσσίτιο στους 439 πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Λευκόβρυση Κοζάνης γιορτάζει η η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» στην Πτολεμαΐδα την Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου. Έτσι, τα μέλη του συλλόγου προμηθεύτηκαν τα υλικά και με τη βοήθεια ενός τοπικού εργαστηρίου θα μαγειρέψουν 900 μερίδες φαγητού για το μεσημεριανό γεύμα και το βραδινό δείπνο των προσφύγων.

Προσφέροντας συσσίτιο στους 439πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Λευκόβρυση Κοζάνης γιορτάζει η η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» στην Πτολεμαΐδα την Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου.

Έτσι, τα μέλη του συλλόγου προμηθεύτηκαν τα υλικά και με τη βοήθεια ενός τοπικού εργαστηρίου θα μαγειρέψουν 900 μερίδες φαγητού για το μεσημεριανό γεύμα και το βραδινό δείπνο των προσφύγων.

«Αποφασίσαμε σήμερα να μην κάνουμε καμία εκδήλωση και να εργαστούμε, ετοιμάζοντας φαγητό για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά στην Κοζάνη» ανέφερε στο ΑΠΕ -ΜΠΕτο μέλος της κίνησης Γυναικών Θεοδώρα Γούλιαρου.

«Γιορτάζουμε σήμερα και αφιερώνουμε την ημέρα στις γυναίκες πρόσφυγες με τα παιδιά τους, που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν σε άλλη χώρα τη συνέχιση της ζωής τους» πρόσθεσε.

Η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησε συλλογή τροφίμων, ρουχισμού, ειδών προσωπικής υγιεινής, παπουτσιών κ.λπ., τα οποία απέστειλε στους χώρους υποδοχής που έχουν στηθεί στα νησιά, αργότερα στην Ειδομένη και τώρα στο χώρο φιλοξενίας του Δήμου Κοζάνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024