Νέα επιδείνωση του καιρού τη Δευτέρα και την Τρίτη
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προβλέπει για τη Δευτέρα και την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προβλέπει για τη Δευτέρα και την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Κυριακή, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στα δυτικά και βόρεια με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά:
Τη Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα σημειωθούν από το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και αργότερα πιθανόν στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία.
Την Τρίτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά περιόδους στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μέχρι την Τρίτη του Πάσχα
- Τοπικές βροχές το Μεγάλο Σάββατο – Βελτιωμένος ο καιρός το Πάσχα
- Πάσχα: Πώς να μην «σκάσουμε» στο φετινό οικογενειακό τραπέζι
- Στενά του Ορμούζ: Αργή και αβέβαιη η επανεκκίνηση
- Ο Τζόνας Σολκ και το εμβόλιο που νίκησε την πολιομυελίτιδα
- Τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή των millennials;
- Η επιτυχία στην Βενεζουέλα έκανε τον Τραμπ ακόμα πιο αλαζόνα – Και τώρα, πληρώνει το τίμημα στο Ιράν
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κατηγορώ» για τους 11 «γαλάζιους» βουλευτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442