Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης αντικαταστάτης του Ινφαντίνο στην UEFA

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης αντικαταστάτης του Ινφαντίνο στην UEFA

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης θα εκτελεί πλέον καθήκοντα γενικού γραμματέα στην UEFA, καθώς η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, ότι η εκτελεστική επιτροπή της επέλεξε τον 50χρονο Έλληνα για να καλύψει το κενό του Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος εξελέγη στην προεδρία της FIFA στις 26 Φεβρουαρίου. Ο Θεοδωρίδης εργάζεται στην UEFA από τον Ιανουάριο του 2008, πρώτα ως διευθυντής του τομέα εθνικών ομοσπονδιών και στη συνέχεια ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας από τον Οκτώβριο του 2010.

Ο Θόδωρος Θεοδωρίδης θα εκτελεί πλέον καθήκοντα γενικού γραμματέα στην UEFA, καθώς η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, ότι η εκτελεστική επιτροπή της επέλεξε τον 50χρονο Έλληνα για να καλύψει το κενό του Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος εξελέγη στην προεδρία της FIFA στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο Θεοδωρίδης εργάζεται στην UEFA από τον Ιανουάριο του 2008, πρώτα ως διευθυντής του τομέα εθνικών ομοσπονδιών και στη συνέχεια ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας από τον Οκτώβριο του 2010.

Στο μεταξύ, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε στη συνεδρίασή της την ατζέντα του 40ου τακτικού κογκρέσου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας που θα λάβει χώρα στη Βουδαπέστη στις 3 Μαΐου.

Σε αυτήν την ατζέντα περιλαμβάνεται και η αίτηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Κοσόβου, προκειμένου να γίνει μέλος της UEFA, καθώς και η εκλογή μιάς γυναίκας εκπροσώπου στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA. Η καταλητική προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων γι’ αυτή τη θέση ορίστηκε στις 19 Απριλίου.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA επιβεβαίωσε εκ νέου την απόφαση που έλαβε τον Ιανουάριο, ότι δεν θα προγραμματιστούν προεδρικές αρχαιρεσίες στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έως ότου το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) πάρει μια απόφαση όσον αφορά την έφεση που έχει καταθέσει ο Μισέλ Πλατινί.

Σε ό,τι αφορά στην «τεχνολογία γραμμής», η οποία θα χρησιμοποιηθεί από την επόμενη σεζόν στο Champions League, αποφασίστηκε να εφαρμοσθεί στους εφετινούς τελικούς του Champions League και του Europa League, σε Μιλάνο και Βασιλεία, αντίστοιχα.

Τέλος, εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων οι κανονισμοί διοργανώσεων της σεζόν 2016/17 στο Champions League, το Europa League και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Super Cup. η επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA θα λάβει χώρα στη Βουδαπέστη στις 2 Μαΐου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024