Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύργιος και Παγδατής στα ημιτελικά του τουρνουά στο Ντουμπάι

Κύργιος και Παγδατής στα ημιτελικά του τουρνουά στο Ντουμπάι

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Νικ Κύργιου συνεχίστηκαν, καθώς, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην Μασσαλία, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Ντουμπάι. Ελληνικό «χρώμα» θα έχουν οι ημιτελικοί, καθώς, μετά τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό, Νικ Κύργιο, θέση στην «τετράδα» εξασφάλισε και ο Μάρκος Παγδατής.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Νικ Κύργιου συνεχίστηκαν, καθώς, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην Μασσαλία, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Ο 20χρονος άσος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Τσέχου Τόμας Μπέρντιχ (Νο 7) με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό από τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ελβετό Σταν Βαβρίνκα και τον Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Και ο Παγδατής στα ημιτελικά

Ελληνικό «χρώμα» θα έχουν οι ημιτελικοί, καθώς, μετά τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό, Νικ Κύργιο, θέση στην «τετράδα» εξασφάλισε και ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος πρωταθλητής επικράτησε 7-5, 6-0 του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα και θ’ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, και τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024