Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Διαγωνισμός Hard Rock Café Athens

Αν λατρεύετε τα ζουμερά μπέργκερ και σας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε και τα δύο σε ένα εντελώς δωρεάν! Το Hard Rock Cafe και το ΒΗΜΑGOURMET κάνουν δώρο στους αναγνώστες του περιοδικού ένα πλήρες δείπνο εμπνευσμένο από τη Hard Rock Chilli Day που γιορτάζεται αυτή την εβδομάδα. Το […]

Αν λατρεύετε τα ζουμερά μπέργκερ και σας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να απολαύσετε και τα δύο σε ένα εντελώς δωρεάν!

Το Hard Rock Cafe και το ΒΗΜΑGOURMET κάνουν δώρο στους αναγνώστες του περιοδικού ένα πλήρες δείπνο εμπνευσμένο από τη Hard Rock Chilli Day που γιορτάζεται αυτή την εβδομάδα.

Το Red Hot Chilli Menu για 2 που θα κερδίσει ένα τυχερό ζευγάρι περιλαμβάνει ένα φλογερό μπέργκερ με την καπνιστή σκωτσέζικη σάλτσα Bonnet – για όσους είναι τολμηροί – που συνοδεύεται από καυτερές τηγανητές πατάτες, απίθανο μπράουνι και μια επιλογή εξίσου φλογερών κοκτέιλ!

Η Chilli Day γιορτάζεται παγκοσμίως στα Hard Rock Cafe την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και τιμά την πικάντικη τσίλι πιπεριά, προσθέτοντάς την τόσο στο φαγητό όσο και στο ποτό.

Οι τυχεροί θα κερδίσουν ένα δείπνο στο Hard Rock Cafe Athens, στο Μοναστηράκι (Αδριανού 52), που θα μπορέσουν να απολαύσουν οποιαδήποτε μέρα διαλέξουν από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.


Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024