Τον αρωγό και συμπαραστάτη της Μ.Τζαχάρη αποχαιρετά η «Αποστολή»
Η μεγάλη οικογένεια της «Αποστολής» θρηνεί την απώλεια του Μιχαήλ Τζαχάρη (Michael Jaharis), επιφανούς Ομογενούς επιχειρηματία από τις ΗΠΑ.
Η μεγάλη οικογένεια της «Αποστολής» θρηνεί την απώλεια του Μιχαήλ Τζαχάρη (Michael Jaharis), επιφανούς Ομογενούς επιχειρηματία από τις ΗΠΑ.
Στη δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής της Αποστολής, Κωνσταντίνος Δήμτσας, αναφέρει:
«Από την αρχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης ο αείμνηστος Τζαχάρης υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης του έργου της «Αποστολής», στηρίζοντας γενναιόδωρα τα προγράμματα και τις δράσεις του Φιλανθρωπικού μας Οργανισμού για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την Πατρίδα μας.
» Η ‘Αποστολή’ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της στη Σύζυγο και Οικογένεια του εκλιπόντος Μεγάλου Ευεργέτου.
» Σε αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του και του φωτεινού παραδείγματος του Μιχαήλ Τζαχάρη, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός θα τελέσει Θεία Λειτουργία υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, ενώ θα αποδώσει το όνομά του σε Κέντρο Φροντίδος Παιδιού, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει προσεχώς σε περιοχή της Αττικής.
» Ο Ελληνισμός απώλεσε έναν Μεγάλο Έλληνα, έναν θερμό Πατριώτη, η δε «Αποστολή» έναν θερμό Συμπαραστάτη και Συνοδοιπόρο. Αιωνία του η μνήμη.
» Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ομογενούς Ευεργέτου Μιχαήλ Τζαχάρη τελέσθηκε το πρωΐ από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο, κατόπιν παρακλήσεως του κ. Δήμτσα και του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου, Εκτελεστικού Διευθυντού και Διευθύνοντος Συμβούλου του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού, International Orthodox Christian Charities, IOCC, οι οποίοι επισκέπτονται το Νησί με αφορμή την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Επείγουσας Υποδοχής και Φροντίδος Προσφύγων (hotspot), που ανέβαλε να διαχειρισθεί η ‘Αποστολή’».
Ο Μιχαήλ Τζαχάρης υπήρξε γεναιόδωρος χορηγός σημαντικών προγραμμάτων και δράσεων της «Αποστολής» για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσεως, που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
