Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόκκινος συναγερμός στο Λευκό Οίκο, «διάγγελμα Βαλεντίνου» από τον Ομπάμα

Κόκκινος συναγερμός στο Λευκό Οίκο, «διάγγελμα Βαλεντίνου» από τον Ομπάμα

Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την άνεσή του κι ότι, αν δεν είχε γίνει πρόεδρος, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κάνει καριέρα κωμικού, ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε σε παναμερικανική τηλεοπτική μετάδοση το... ποίημα-μήνυμά του για τον Αγιο Βαλεντίνο προς τη σύζυγό του. «I Obamacare about you», της είπε...

Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την άνεσή του κι ότι, αν δεν είχε γίνει πρόεδρος, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κάνει καριέρα κωμικού, ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε σε παναμερικανική τηλεοπτική μετάδοση το… ποίημα-μήνυμά του για τον Αγιο Βαλεντίνο προς τη σύζυγό του.

Το σκηνικό στήθηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, η οποία μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια ως η πιο επιτυχημένη εκπομπή συνεντεύξεων στην αμερικανική τηλεόραση. Το προεδρικό ζεύγος δεν έχει λείψει από τους καναπέδες της, και στο τελευταίο επεισόδιο προσκεκλημένος ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Κάποιος να ενημερώσει το Κέντρο Επιχειρήσεων, επειδή τα πράγματα ανάβουν» ξεκίνησε ο Ομπάμα το διάγγελμά του, υπό την ερωτική μουσική του Μπάρι Γουάιτ που έβαλε η παρουσιάστρια. «Μισέλ, για τον φετινό Αγιο Βαλεντίνο θα σε φροντίσω καλά» της είπε, «θα σου φτιάξω κέικ με κολοκύθα» και συνέχισε με τα περαιτέρω (διαβάζοντας από το ότοκιου, και παριστάνοντας τον έκπληκτο όταν έκανε διαφήμιση στην παρουσιάστρια).

«I Obamacare about you more than you even know» είπε ο αμερικανός πρόεδρος με αναφορά στη γνωστή ασφαλιστική μεταρρύθμιση, που προσέφερε στους Αμερικανούς καλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, το Obamacare, κάνοντας το κοινό της εκπομπής να ξεσπάσει σε γέλια.

Επιπλέον, στην εκπομπή είχε μεταδοθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Μισέλ Ομπάμα προς τον σύζυγό της για την τελευταία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που περνά το ζευγάρι στον Λευκό Οίκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024