Στην Αβάνα ο Πάπας Φραγκίσκος για τη συνάντηση με τον Πατριάρχη Μόσχας
Στο αεροδρόμιο της Κούβας βρίσκεται ήδη ο Πάπας Φραγκίσκος, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλο. Μετά την προγραμματισμένη στάση του στο διεθνές αεροδρόμιο της Αβάνας, που θα διαρκέσεις 3,5 ώρες, ο Πάπας θα αναχωρήσει για το Μεξικό, όπου θα πραγματοποιήσει πενθήμερη επίσκεψη.
Στο αεροδρόμιο της Κούβας βρίσκεται ήδη ο Πάπας Φραγκίσκος, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλο.
Πρόκειται για την πρώτη στην ιστορία κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ ενός προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και ενός προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας μετά το Σχίσμα του 1054.
Μετά την προγραμματισμένη στάση του στο διεθνές αεροδρόμιο της Αβάνας, που θα διαρκέσεις 3,5 ώρες, ο Πάπας θα αναχωρήσει για το Μεξικό, όπου θα πραγματοποιήσει πενθήμερη επίσκεψη.
O πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος έχει ήδη φτάσεις στην Κούβα, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Λατινική Αμερική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
- Ενορχηστρωμένη επίθεση καταγγέλλει ο αγρότης μετά τη δέσμευση των λογαριασμών του
- Θεσσαλονίκη: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι – Έπεσαν δεκάδες δέντρα
- Αυστραλία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανάπτυξης στρατού για την προστασία των εβραϊκών κοινοτήτων
- Ρωσία: Ευρωπαίοι στρατιώτες στην Ουκρανία θα αποτελούν νόμιμους στόχους

