Καταδίωξε κλέφτες έξω από τη Βουλή ο Γιώργος Αμυράς
Σκηνές Φαρ Ουέστ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αμυρά εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα. Ο βουλευτής του Ποταμιού βοήθησε στην καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων που έκλεψαν βαλίτσα από ασιάτη τουρίστα.
Σκηνές Φαρ Ουέστ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αμυρά εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα. Ο βουλευτής του Ποταμιού βοήθησε στην καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων που έκλεψαν βαλίτσα από ασιάτη τουρίστα.
Ο Γιώργος Αμυράς εξερχόμενος της Βουλής από την έξοδο της Λεωφόρου Αμαλίας είδε δύο άτομα να βγαίνουν τρέχοντας από λεωφορείο που είχε προορισμό το αεροδρόμιο, έχοντας κλέψει τη βαλίτσα από τον τουρίστα. Το θύμα της κλοπής πρόλαβε να βγει από το λεωφορείο και να τους κυνηγήσει, όπως αναφέρουν τα Νέα.
Το ίδιο έκανε και ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος κυνήγησε τους κλέφτες και κατάφερε να τους πάρει τη βαλίτσα. Ωστόσο οι δράστες ξέφυγαν κατηφορίζοντας την Ερμού.
Ο κ. Αμυράς, όμως, είχε ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία και δίνοντας την περιγραφή τους οι δύο κλέφτες τελικά συνελήφθησαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- POLITICO: Χιλιάδες bots πίσω από την ψηφιακή εκτόξευση της Νίκι Μινάζ
- Βρέθηκε η συνταγή για τον «μαγικό ζωμό» του Πανοραμίξ – Η Ρεάλ Μαδρίτης, το τένις κι ένα βάζο πίκλες
- Φάμελλος: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις ένα σκάνδαλο της ΝΔ – Η διαφθορά θα παταχθεί μόνο αν παραιτηθούν
- Όταν η ίδια η ΕΠΟ υποβαθμίζει τους διεθνείς διαιτητές
- Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα – Διώξεις στη σύντροφο και σε φίλο του ανιψιού
- Ζάκυνθος: Τι απαντά η παιδίατρος του νοσοκομείου για το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα – «Είναι δύσκολο» λέει η μητέρα του

