Θεραπεία για Χαραλαμπόπουλο, Γιάνκοβιτς, τραυματίστηκε ο Πάβλοβιτς
Με απουσίες και απρόοπτα άρχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Euroleague. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απείχε από τις δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».
Με απουσίες και απρόοπτα άρχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Euroleague.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απείχε από τις δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».
Ο «πράσινος» φόργουορντ ακολούθησε σήμερα, Τρίτη, θεραπεία, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην προετοιμασία. Την ίδια στιγμή ο Σάσα Πάβλοβιτς γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο, Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442