Στην Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, μετακομίζει η ΝΔ. Οι υπογραφές για το νέο κτίριο, όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έπεσαν και από 95.000 ευρώ ενοίκιο θα πληρώνει πλέον 9.800 ευρώ.

Στην Πειραιώς μετακομίζει η ΝΔ. Οι υπογραφές για το νέο κτίριο, όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

Το νέο κτίριο είναι βιοτεχνικό του 1989, στην οδό Πειραιώς 62, και η μετακόμιση, σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα, αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι με αυτή την επιλογή ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τη δέσμευσή του για μετακίνηση σε ένα φθηνότερο κτίριο σε υποβαθμισμένη περιοχή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr