Αγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου
Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το γραφείο του Δημήτρη Μπούρλου, επειδή ο εργατολόγος ήταν στην επιτροπή σοφών για το ασφαλιστικό.
Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε το γραφείο του Δημήτρη Μπούρλου την Τετάρτη, επειδή ο εργατολόγος ήταν στην επιτροπή σοφών για το ασφαλιστικό.
Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, το μεσημέρι και προκάλεσαν φθορές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Λίγο αργότερα, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική


