
Τρία αρκουδάκια από την Αλβανία στο καταφύγιο του «Αρκτούρου»
Τρία αρκουδάκια, αδέρφια από την Αλβανία, μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται πλέον στο Καταφύγιο της καφέ Αρκούδας του Αρκτούρου, στο Νυμφαίο Φλώρινας. Πρόκειται για δύο θηλυκά και ένα αρσενικό αρκουδάκι, ηλικίας μόλις δύο ετών που κατασχέθηκαν από ιδιώτη.
Τρία αρκουδάκια, αδέρφια από την Αλβανία, μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται πλέον στο Καταφύγιο της καφέ Αρκούδας του Αρκτούρου, στο Νυμφαίο Φλώρινας.
Πρόκειται για δύο θηλυκά και ένα αρσενικό αρκουδάκι, ηλικίας μόλις δύο ετών που κατασχέθηκαν από ιδιώτη.
Όπως τονίζει άλλωστε ο «Αρκτούρος», η κατοχή και αιχμαλωσία άγριων ζώων, αν και παράνομη, είναι μία συνηθισμένη πρακτική στην Αλβανία, λόγω της έλλειψης ενός χώρου, αντίστοιχου με το Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας, για να τις φιλοξενήσει.
Οι αρχές της γειτονικής χώρας επικοινώνησαν με την οργάνωση, ζητώντας να φιλοξενήσει τις τρεις αρκούδες, οι οποίες δεν μπορούν να επανενταχθούν στο φυσικό τους περιβάλλον καθώς έχουν μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα τους και υπό συνθήκες αιχμαλωσίας, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν πώς να επιβιώσουν ελεύθερες.
Και οι τρεις αρκούδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Η ένταξή τους όμως στο Καταφύγιο θα γίνει την Άνοιξη όταν θα έχουν ξυπνήσει και οι υπόλοιπες 11 αρκούδες από τη χειμερία νάρκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρέθυμνο: Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να δώσει τέλος στη ζωή της
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Σπάει την σιωπή της η κοπέλα του δράστη – «Του είπα μην πας για κανένα λόγο»
- Miami Vice: Η αλήθεια κρύβεται στα παστέλ κοστούμια των 80s – Η σειρά που έκανε κουλ τους ντετέκτιβ
- Ο αριθμός των ανθρώπων με ακρωτηριασμούς θα αυξηθεί στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή βοήθειας
- Gazzetta dello Sport: «Ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας ο Γκουαρντιόλα»
- Δίκη για έκρηξη στους Αμπελόκηπους: 19 και 8 χρόνια κάθειρξη στις δύο γυναίκες – Αθωώθηκε ο Ρωμανός



