Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Θεσσαλονίκη: Ένταση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό
Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.
Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.
Όπως μετέδωσε το Mega, αγρότες από τα μπλόκα της ανατολικής Θεσσαλονίκης μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση και ζήτησαν να ματαιωθεί, γιατί «εκδήλωση για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες δεν γίνεται».
Οι αγρότες ζήτησαν μεταξύ άλλων να αποσυρθούν οι κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, καθώς και να ανακληθούν οι δηλώσεις περί ακροδεξιών στοιχείων με αφορμή τα επεισόδια στην Agrotica.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν κάποια στιγμή, προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με παριστάμενους που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου