Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν φρούτα και λαχανικά διανέμουν παραγωγοί λαϊκών αγορών

Δωρεάν φρούτα και λαχανικά διανέμουν παραγωγοί λαϊκών αγορών

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, οι παραγωγοί λαϊκών αγορών από Ναύπλιο, Θήβα, Λαμία, Κρήτη και άλλες περιοχές, οι οποίο στέκονται στο πλευρό των αγροτών. Στον Κολωνό, παραγωγοί έστησαν πάγκους και μοιράζουν λαχανικά και φρούτα δωρεάν στον κόσμο.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα, Τετάρτη και αύριο, Πέμπτη, οι παραγωγοί λαϊκών αγορών από Ναύπλιο, Θήβα, Λαμία, Κρήτη και άλλες περιοχές, οι οποίο στέκονται στο πλευρό των αγροτών.

Στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Επιδαύρου παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών έστησαν πάγκους και μοιράζουν λαχανικά και φρούτα δωρεάν στον κόσμο. Οι παραγωγοί αναμένεται να μοιράσουν 20 τόνους προϊόντων σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

«Κάνουμε την κίνηση σε ένδειξη συμπαράστασης των συναδέλφων μας στα μπλόκα. Σήμερα δεν λειτουργεί κανένας πάγκος παραγωγών» σημείωσε στο Mega ο Ταμίας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Παναγιώτης Δωρής.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν λαϊκές αγορές που λειτουργούν κανονικά από το πρωί, όχι όμως από τους παραγωγούς, αλλά από εμπόρους.

Για αύριο, Πέμπτη, προγραμματίζει εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης AGROTICA.

Αντίθετη στις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό δηλώνει και η Ομοσπονδία των Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, η οποία διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στο αμφιθέατρο της λαχαναγοράς του Ρέντη, ενημερωτική συγκέντρωση με κύριο ομιλητή τον εργατολόγο Α. Μητρόπουλο, με σκοπό να αναλυθούν οι επιπτώσεις του νέου ασφαλιστικού στον κλάδο.

Οι επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν, επίσης, στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024