Επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ κατά του ασφαλιστικού
Την πραγματοποίηση 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αποφάσισε ομόφωνα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Η ομοσπονδία αποφάσισε, επίσης, συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ της 4ης Φεβρουαρίου και στο Παναττικό Συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου.
Την πραγματοποίηση 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών με την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αποφάσισε ομόφωνα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Η ομοσπονδία αποφάσισε, επίσης, συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ της 4ης Φεβρουαρίου και στο Παναττικό Συλλαλητήριο στις 3 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών
- Αιτωλοακαρνανία: Ποιος ήταν ο 50χρονος που δολοφονήθηκε – Το παρελθόν δράστη και θύματος
- Το Ιράκ κατέλαβε αεροπορική βάση μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ
- Κασσελάκης κατά Τραμπ: Σήμερα η Γροιλανδία, αύριο τι;
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)
