Αποκλεισμός του λιμανιού του Βόλου από αλιείς
Σε πολύωρο αποκλεισμό του λιμανιού Βόλου προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, εκατοντάδες αλιείς του νομού Μαγνησίας μετά τη χθεσινή αναβολή της κινητοποίησης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που επικρατούσαν στην περιοχή.
Σε πολύωρο αποκλεισμό του λιμανιού Βόλου θα προχωρήσουν σήμερα, Πέμπτη, εκατοντάδες αλιείς του νομού Μαγνησίας μετά τη χθεσινή αναβολή της κινητοποίησης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που επικρατούσαν στην περιοχή.
Στο λιμάνι του Βόλου από χθες παρατάχθηκαν περισσότερα από 50 καΐκια, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φθάσουν και να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό αλιείς από το Νότιο Πήλιο και το Τρίκερι λόγω της κακοκαιρίας.
Σήμερα, παρά την ηλιοφάνεια, επικρατεί δριμύ ψύχος, αλλά ο αποκλεισμός του λιμανιού θα πραγματοποιεί με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 καϊκιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Λίβανος: Κοινή δήλωση κατά της κλιμάκωσης της βίας από Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία και Καναδά
- Απάτη με επιδοτήσεις στο Ρέθυμνο: Δήλωσαν χιλιάδες ανύπαρκτα αιγοπρόβατα για να πάρουν αποζημιώσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]
- Ανησυχία στην ΑΣΠΑΙΤΕ για ενδεχόμενο σαμποτάρισμα της ενσωμάτωσης στο ΕΚΠΑ από τη διορισμένη Διοικούσα Επιτροπή
- Μειώστε το ψηφιακό αποτύπωμά σας στο διαδίκτυο – Οδηγός για να γίνετε… αόρατοι
