
Πρόθυμοι να πληρώσουν καταθέτες στη «λίστα Μπόργιανς»
Την πρόθεσή τους να υποβάλουν συμπληρωματική φορολογική δήλωση φέρονται να έχουν δείξει 14 από τους μέχρι στιγμής 30 που έχουν κληθεί ως καταθέτες της «λίστας Μπόργιανς». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους υπόλοιπους, οι εννέα υποστηρίζουν στην εφορία πως μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά στην Ελβετία ενώ άλλοι επτά φέρονται να μην εμφανίστηκαν.
Την πρόθεσή τους να υποβάλουν συμπληρωματική φορολογική δήλωση φέρονται να έχουν δείξει 14 από τους μέχρι στιγμής 30 που έχουν κληθεί ως καταθέτες της «λίστας Μπόργιανς», και κατ’ επέκταση να καταβάλουν τον φόρο που τους αναλογεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τους υπόλοιπους, οι εννέα υποστηρίζουν στην εφορία πως μπορούν να δικαιολογήσουν τα ποσά στην Ελβετία, ζητώντας προσθεσμία για παροχή εξηγήσεων.
Οι υπόλοιποι επτά φέρονται να μην εμφανίστηκαν και σε βάρος τους έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες.
Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου είχε ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων κλήσεων από τα γραφεία των οικονομικών εισαγγελέων. Οι υποθέσεις αφορούσαν «πολύ μεγάλα ποσά».
Οι τελευταίες πληφορορίες εμφάνιζαν τις αρχές έτοιμες για την αποστολή και δευτέρου πακέτου κλήσεων, καθώς από την επίμαχη λίστα έχει ταυτοποιηθεί η μεγάλη πλειονότητα των 10.500 καταθετών, φυσικών και νομικών προσώπων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ
- Έσε: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύση»
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το promo βίντεο για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Με «δεδηλωμένη υποδίκων» και κύριο επιχείρημα δεν έχετε εναλλακτική κάνεις τη Δημοκρατία να μοιάζει φυλακή
