Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στη Super League την Παρασκευή 22/01 (14:00). Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν σημαντικά ζητήματα, μεταξύ των οποίων το εγγυητικό ταμείο και το υπό εκπόνηση αθλητικό νομοσχέδιο, ενώ θα προετοιμαστούν οι εισηγήσεις προς την ΕΠΟ για την τροποποίηση του καταστατικού και των κανονισμών και θα οριστούν οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος από την 20ή έως την 30ή αγωνιστική.
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.