Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Θεοχαρόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση στήνουν κομματικό κράτος

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, τους οποίους κατηγόρησε ότι «στήνουν κομματικό κράτος» εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για προσλήψεις συγγενικών προσώπων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για προσλήψεις συγγενικών προσώπων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

«Η υπέρβαση της κρίσης απαιτεί σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοκρατία και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ιδίως στην δημόσια διοίκηση» δήλωσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ πως «προχωρούν στο στήσιμο ενός κομματικού κράτους».

«Είναι πραγματικά λυπηρή αυτή η τακτική για την αριστερά, τους διαχρονικούς αγώνες για μία δίκαιη κοινωνία και τον προοδευτικό κόσμο. Δεν τιμά την χώρα μας να μας ζητάει ο οποιοσδήποτε εταίρος να υπάρχει αξιοκρατία και όχι κομματοκρατία. Είναι ντροπή» ανέφερε, σημειώνοντας:

«Οι νέες και νέοι που βρίσκονται στην ανεργία όπως και όσοι τα έχουν καταφέρει με πολύ κόπο στην ζωή τους έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν απογοήτευση. Μία νέα προοδευτική προοπτική είναι άμεσα αναγκαία. Ο κ. Τσίπρας τον Ιανουάριο του 2015, λίγες μέρες πριν αναλάβει την εξουσία, δήλωνε ‘Ερχόμαστε για να εμπιστευθούμε τη Δημόσια Διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουν’. Ο ορισμός της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Κρίμα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024