
Η Χάρις Αλεξίου θα παίξει τη ζωή της
Η Χάρις Αλεξίου παραδίδει στο Γιώργο Νανούρη ένα «Χειρόγραφο» -όπως θα είναι και ο τίτλος της παράστασης- με κομμάτια της ζωής της. Κείμενα και τραγούδια. Εκείνος, της φτιάχνει μια θεατρική παράσταση.
Η Χάρις Αλεξίου παραδίδει στο Γιώργο Νανούρη ένα «Χειρόγραφο» -όπως θα είναι και ο τίτλος της παράστασης- με κομμάτια της ζωής της. Κείμενα και τραγούδια. Εκείνος, της φτιάχνει μια θεατρική παράσταση.
Εκείνη, τα ξαναζεί όλα από την αρχή πάνω στη σκηνή: εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.
Mια εξομολόγηση σε ένα Χειρόγραφο, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από τις 19 Φεβρουαρίου.
Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Προφήτου Δανιήλ 3, Αθήνα, τηλ.: 21 1013 2002-5
entertainment.in.gr
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]



