
Χωρίς τον Τσάντλερ θα ξανασμίξουν τα «Φιλαράκια»
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η εκπρόσωπος του Μάθιου Πέρι, δηλώνοντας στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly ότι ο «Τσάντλερ» δεν θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου που για λίγες ώρες θα επανενώσει τα διάσημα «Φιλαράκια».
Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η εκπρόσωπος του Μάθιου Πέρι, δηλώνοντας στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly ότι ο «Τσάντλερ» δεν θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου που για λίγες ώρες θα επανενώσει τα διάσημα «Φιλαράκια».
Σύμφωνα με την Λίζα Κάστελερ, ο Πέρι θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τις ανάγκες της παράστασης «The End of Longing», στο Ουέστ Εντ, στην οποία πρωταγωνιστεί. «Ίσως μαγνητοσκοπήσει κάτι. Απλώς δεν θα είναι το reunion που όλοι περίμεναν» είπε η ίδια.
Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης -όσο λίγες- σειράς θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη, στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος στον σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστό, όμως, τι μορφή θα έχει το σόου και εάν οι ηθοποιοί θα μιλούν απλά για το έργο του Μπάροους, ή ακόμα και εάν θα καταφέρουν να βρεθούν μαζί στο τηλεοπτικό πλατό.
Το σόου έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκδήλωση προς τιμήν του καταξιωμένου γλύπτη Μεμά Καλογηράτου διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων
- ΗΠΑ – Ιράν: «Τρίζει» η εύθραυστη εκεχειρία – Επιβεβαίωση CENTCOM, στοχοποιήθηκε αμερικάνικη βάση στο Κουβέιτ
- Φωκίδα: Λύκος επιτέθηκε σε γυναίκα – Τον χτυπούσε με την μαγκούρα για να τον διώξει
- Νέος νόμος στη Ρωσία θα επιτρέπει στους τραπεζικούς υπαλλήλους να καταρρίπτουν ουκρανικά drones
- Αποκατάσταση και επαναλειτουργία Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους
- Κρυονέρι: Ξέσπασε φωτιά – Επιχειρούν 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες




