Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Sold out οι δυο συναυλίες Φαραντούρη-Νταλάρα στο Παλλάς

Sold out οι δυο συναυλίες Φαραντούρη-Νταλάρα στο Παλλάς

Τα εισιτήρια για τις μουσικές παραστάσεις της Μαρίας Φαραντούρη και του Γιώργου Νταλάρα με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στις 25 & 26 Ιανουαρίου στο θέατρο Παλλάς, έχουν εξαντληθεί. Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με […]

Τα εισιτήρια για τις μουσικές παραστάσεις της Μαρίας Φαραντούρη και του Γιώργου Νταλάρα με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στις 25 & 26 Ιανουαρίου στο θέατρο Παλλάς, έχουν εξαντληθεί.

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια Ελλήνων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Σταύρος Κουγιουμτζής, και άλλων), καθώς και επιλεγμένες μπαλάντες της Μεσογείου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι δύο ερμηνευτές θα συναντηθούν επί σκηνής και θα ερμηνεύσουν το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα στην Ευρώπη και μάγεψε κοινό και κριτικούς. Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι του Κώστα Γανωσέλλη και των Κώστα Κρητσωτάκη και Γιάννη Σαμπροβαλάκη. Μαζί τους οι Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι) και Κωνσταντίνος Γεδίκης (μπουζούκι).

Τις δυο μεγάλες συναυλίες διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη των Αθηναϊκών Θεάτρων και οι αμοιβές των δύο καλλιτεχνών καθώς και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη προσφύγων και αστέγων.

Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, City Link
Ώρα έναρξης στις 20.30
Εισιτήρια: 5€, 7€, 10€, 12€ και 15€
Κρατήσεις εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr

entertainment.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024